Heren maandag

De Heren Maandag ofwel Maandag- Morgen-Mannen wordt het hele jaar door georganiseerd op toerbeurt door 4 leden: Peter Bakkeren, Jan Kock, Theo Janssen en Aad Beulink.

Gestart wordt om 9:00 uur van hole 1 en van hole 10.

Let op. Met ingang van 1 april 2024 wordt de heren maandag gewijzigd in heren woensdag. Vanaf die datum worden alle herenwedstrijden gespeeld op woensdag.

Na aanmelding via E-Golf4U kun je onder ‘wedstrijden’ voor 9 of voor 18 holes inschrijven.
Als de baan Qualifying is spelen we Qualifying kaarten maar regelmatig worden ook fun-wedstrijden georganiseerd.

Kosten
Speel je af en toe mee, dan betaal je € 3,00 per wedstrijd. Als je geen full-member bent dan moet je ook nog de greenfee afrekenen bij de receptie. Ben je van plan om regelmatig mee te doen en deel te nemen aan diverse speciale activiteiten dan wordt een eenmalige, bijna symbolische, bijdrage van € 35,00 per jaar verwacht. Hoe dit werkt hoor je van de organisatie.

Voor verdere inlichtingen : maandagmorgenmannen@ziggo.nl

Heren maandag

Datum:26 februari
slag

Ook lid worden van de golfclub?

We verwelkomen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur.