Bestuur

De Haenen beweegt je

Golfclub De Haenen is een vereniging van enthousiaste golfers, die speelt op het mooie Golfpark De Haenen in Teteringen. Zowel de golfclub als het golfpark hebben plezier en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het “beoefenen en bevorderen van het golfspel” één van de speerpunten van het bestuursbeleid, waarbij plezier én succes de boventoon voeren. Wij geloven in samenspelen en samen doen: dat bevordert de onderlinge sfeer en betrokkenheid bij elkaar. Bovenstaande vinden wij zo belangrijk, dat dit terug is te vinden in zowel onze Statuten, ons Beleidsplan Bestuur en het door de club in 2019 geïnitieerde “Sportief Beleid”.

“De Haenen beweegt je” is de slogan die we ter afsluiting gebruiken in onze communicatie. En dat menen we! Of het nu is d.m.v. onze trainingsgroepen-op handicap, een rondje dames- of herenochtend, een Clubkampioenschap, de Cross Country wedstrijd, een Master class of zomaar een rondje fun golf: wij nodigen iedereen van harte uit om te komen genieten op onze prachtige, unieke baan.

Dompel u onder in onze gezellige sfeer en maak ruim gebruik van al de activiteiten, die wij voor ú, golfer, op uw eigen niveau aanbieden. Wij – het bestuur en alle vrijwilligers - doen ons uiterste best om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het enige dat wij van u vragen is: beweeg met ons mee!

De statuten van de golfclub kunt u opvragen bij het secretariaat: golfclub@dehaenen.nl

John van Grinsven

Voorzitter

Klachten Commissie, Vertrouwenscontactpersoon, Handicart Commissie, Beginnen met Golf, Verder met Golf, naar Topgolf en Voordracht Commissie, Sportief Beleid.

vacature

Secretaris

Secretariaat, Competitie Commissie, Wedstrijd Commissie, Communicatiecommissie, Handicap en Regelcommissie, Baancommissaris, Website en Communicatie.

Wieger Schieving

Penningmeester

Kas Commissie, Horeca Commissie, Automatiseringscommissie.

Leonie Zuijdveld

Bestuurslid

Jeugd- en familiegolf, HJO, Vrijwilligerszaken, Sportief Beleid, Seniorenbeleid en Commissiedag.

Han Lourens

Bestuurslid

Welkomst Commissie, Lustrum Commissie, Evenementen Commissie, protocollen en activiteitenkalender.

Marty den Exter

Bestuurslid

slag.png

Ook lid worden van de golfclub?

We verwelkomen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur.