Actieve club

Golfclub de Haenen heeft een bruisend clubleven. Op maandag gaan de heren de strijd met elkaar aan. Op dinsdag gaan de dames de baan in. Van april tot oktober vindt op donderdagavond de wedstrijdavond competitie (WAC) plaats en in de wintermaanden is op donderdagmiddag de DoMix. Alle leden kunnen zich voor deze wedstrijden inschrijven. Het maakt niet uit welke handicap je hebt; plezier staat voorop.

Bestuur

Het bestuur heeft de dagelijkse leiding over het wel en wee van de golfclub en wordt hierin geadviseerd en ondersteund door veel betrokken commissieleden en afdelingen.

Lees verder

Commissies

Golfclub de Haenen heeft vele commissies. Alle commissies bij elkaar zorgen ervoor, samen met het bestuur en de afdelingen, dat de club kan blijven draaien en veel kan organiseren. 

Commissies

Afdelingen

Bij golfclub de Haenen kunnen golfers in dezelfde handicapcategorie met elkaar oefenen, trainen en spelen. De club heeft drie afdelingen.

  • 36-54
   Golfen met plezier
  • 20-35,9   
   Verder met golf
  • < 20
   Naar Topgolf
Afdelingen

't Haentje van het jaar

Ieder jaar kiest de golfclub een 'Haentje van het jaar'. Wij kennen vast allemaal wel, die vrijwilliger binnen onze club, waarvan we denken: die persoon is toch wel heel erg toegewijd, enthousiast, onmisbaar en multi-inzetbaar. En dat is fijn voor onze club, want een florerend clubleven valt of staat bij de inzet van onvermoeibare duizendpoten. Wij willen graag dat er meer aandacht komt voor al het werk. En daarom heeft het bestuur het ‘Haentje van het jaar’ in het leven geroepen. 
Zodra er genomineerd wordt krijg je hiervan bericht via de nieuwsbrief en kun je je stem uitbrengen. Je kunt ook altijd een mail sturen naar Laura, secretaresse van de club via e-mail golfclub@dehaenen.nl

't Haentje van het jaar

Beleidsplan en Protocollen

Naast het Beleidsplan zijn voor veel activiteiten protocollen opgesteld. Je kunt ze allemaal bekijken door op de button hieronder te klikken.

Protocollen

Goede Doelen

Onze golfclub wil zich, vanwege de GEO certificering - dat in de Europese golfsector breed aanvaard is als dé waarborg voor een duurzame bedrijfsvoering van een golfbaan - haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, en zich inzetten voor goede doelen.

Jaarlijks zal een doel gekozen worden waarvoor, door middel van sponsoring door de leden van onze golfclub, geld wordt ingezameld. Het opgehaalde bedrag wordt per cheque aan het beoogde goede doel, aangeboden. Wij willen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

slag

Ook lid worden van de golfclub?

We verwelkomen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur.