Regulier terugkerende wedstrijden

• Herenmaandag: elke maandag ontmoeten heren van golfclub de Haenen elkaar voor een fijne ochtend golf. Toegankelijk voor alle handicaps.
  • Damesdinsdag: elke dinsdag. Start om 9.00 uur. Gezellige ochtend met dames van de golfclub. Toegankelijk voor alle handicaps.
  • WAC: ontspannen wedstrijd. Toegankelijk voor alle handicaps en gemixt.
  • DOMIX: de donderdag wedstrijd, waarbij heren en dames bij elkaar in een flight kunnen zitten. Toegankelijk voor alle handicaps. Ontspannen wedstrijd die gespeeld wordt in de wintermaanden.
  • Zaterdagmiddagwedstrijd: maandelijks gezellige, ontspannen wedstrijd voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Gezellige nazit met bitterbal in clubhuis of op het terras.

Andere wedstrijden

Naast de frequent terugkerende wedstrijden organiseert de club ook elk jaar kampioenschappen.
Klik het kampioenschap aan waar je meer over wilt weten. Dan opent het bijbehorende protocol.

1. Maandmedal
  2. Clubkampioenschap
  3. Clubkampioenschal matchplay
  4. Clubkampioenschap senioren

Mixed Matchplay kampioenschap 2021

In de periode april-oktober wordt het kampioenschap Mixed Matchplay gespeeld. Mixed Matchplay is een wedstrijdvorm waarbij twee spelers, een dame en een heer, als partners (team) een 'foursome' matchplay spelen tegen een ander team over maximaal 18 holes (of minder wanneer de wedstrijd eerder beslist is).
Klik hier voor de wedstrijdinstructie.
Klik hier voor de deelnemerslijst / speelschema 2021.

Namens de wedstrijdleiding:

• Liesbeth van Dorsselaer, liesa3@mail.com     Tel. 06-18093720
  • Louis de Winter, louisdewinter@hotmail.com  Tel. 06-51381577

Wedstrijd op je eigen niveau

De diverse afdelingen (Golfen met plezier, Verder met golf, Naar Topgolf) organiseren voor leden in betreffende handicap categorie wedstrijden op eigen niveau. Houd hiervoor de agenda en de nieuwsbrief van de golfclub in de gaten.

Golfen op je eigen niveau

Competitie

Golfclub de Haenen doet al vele jaren mee met de NGF-competitie. De competitiecommissie regelt alles rondom deze competitie. NGF-competitie 1ste klasse en hoofdklasse wordt verzorgd door de afdeling 'Naar Topgolf'. Dit wordt geregeld door de afdeling ‘Naar Topgolf’. Voor informatie over de NGF-competitie verwijzen we naar de NGF website.

Baanrecord

Om in aanmerking te komen voor vermelding van een baanrecord op het daarvoor bestemde bord, moet het baanrecord voldoen aan de (door de H&RC gestelde) volgende voorwaarden:

• het minst aantal bruto slagen in een, door middel van een starttijd aangemelde, ronde van 18 holes onder qualifying condities, waarbij de volledige lengte van de baan gebruikt wordt i.c. door de heren gespeeld vanaf de witte backtee en door de dames vanaf de blauwe backtee.
  • de volgens de reglementen ingevulde scorekaart moet worden ingeleverd bij het secretariaat.

Een kopie van de kaart wordt opgeslagen in het archief en het baanrecord wordt door het secretariaat doorgegeven aan de redactiecommissie.
Het origineel wordt door de Handicap- en Regelcommissie gebruikt om de naam van de betrokkene en het aantal slagen van het baanrecord te vermelden in het clubhuis.

Het huidige baanrecord van clubleden:
Jeroen Bekker (67)
Daphne van Houten (71)

Het baanrecord gespeeld door gasten:
Stan Kraai (63)
Mayka Hoogeboom (67)

Agenda

Weten wanneer de clubwedstrijden plaatsvinden? Bekijk onze agenda en schrijf je op tijd in.

Naar de agenda

Ook lid worden van de golfclub?

We verwelkomen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.