Activiteiten

De afdeling “Naar Topgolf” is een actieve afdeling die veel activiteiten voor de leden organiseert. Je kunt denken aan:

• matchplay kampioenschap;
  • strokeplay kampioenschap;
  • op maat gemaakte trainingen;
  • workshops over gezondheidsonderwerpen zoals voeding en fysio bij golfsport;
  • NGF-competitie 1ste klasse en hoofdklasse.
  • diverse wedstrijden.
Bekijk de agenda

Laddercompetitie 2021 Naar Topgolf

De laddercompetitie is een competitie waar een pyramide-structuur is toegepast. De spelers in een rij van de pyramide kunnen de spelers in de rij boven hen uitdagen. Na het spelen van de wedstrijd gaat de winnaar naar de plaats van de verliezer of blijft op zijn plaats staan.

Er zijn verschillende vormen voor een wedstrijd te spelen:

• 9 holes match-play;
  • 18 holes match-play;
  • 6 holes par 3 baan match-play;
  • meerdere keren mogelijkheid 3, dus 12 holes par3 of 18 holes par3.

Voor deze competitie kun je je inschrijven door een mail te sturen naar de laddercompetitieleider Harrie Derksen

Wie zich inschrijft komt onderaan de ladder te staan. De competitie is gestart op 15 april 2021. Vanaf dan zal de ladder op deze plaats te vinden zijn en kun je dus tegenstanders uitnodigen. Er wordt doorgespeeld tot half oktober 2021. Op 31 oktober 2021 wordt de finale wedstrijd gespeeld.

Meer informatie:

Inschrijven Laddercompetitie Naar Topgolf

NGF-competitie Topgolf

De afdeling 'Naar Topgolf' selecteert 13 dames en 13 heren voor de 1ste klasse en de hoofdklasse. De competitiecommissie stelt de andere competitieteams samen.

10 Spelers komen uit het selectie-puntensysteem. Het afdelingsbestuur bepaalt wie de overige 3 leden van deze selectie worden. Selectie hangt onder meer af van deelname aan wedstrijden, het selectiepunten systeem, resultaten van wedstrijden en eerdere competitie. Voor de deelnemers wordt een trainingsprogramma opgesteld, wat niet vrijblijvend is. Voor de kosten en vergoedingen verwijzen we je graag naar het protocol.

Competitie protocol 2020

Selectiepuntensysteem

Om in de selectie te komen voor de competitie maakt golfclub de Haenen gebruik van het selectiepuntensysteem. Door het meedoen aan activiteiten, wedstrijden etc bouwt de golfer punten op. Deze punten wegen mee voor de uiteindelijke selectie.

1. Selectie Punten Systeem - Wat houdt dat in?
  2. Stand Dames Selectie Punten Systeem 2020
  3. Stand Heren Selectie Punten Systeem 2020
  4. Stand Dames Selectie Punten Systeem 2021
  5. Stand Heren Selectie Punten Systeem 2021

Contactpersoon

Heb je vragen of wil je meer informatie over de competitie? Stuur dan een mail naar Harrie Derksen, competitieleider, door op onderstaande button te klikken.

Mail naar Harrie Derksen

De afdeling

• streeft ernaar om de spelers zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen als golfspeler;
  • stelt een programma samen dat mogelijkheden biedt om technisch en mentaal beter te worden;
  • wil hiermee het plezier in het golfspel te verhogen.

Daarnaast stelt de afdeling naar Topgolf zich ten doel om golf als wedstrijdsport te promoten en op een zo hoog mogelijk niveau aan de verschillende NGF-competities deel te nemen.