Activiteiten

De afdeling “Naar Topgolf” is een actieve afdeling die veel activiteiten voor de leden organiseert. Je kunt denken aan:

• matchplay kampioenschap;
  • strokeplay kampioenschap;
  • op maat gemaakte trainingen;
  • workshops over gezondheidsonderwerpen zoals voeding en fysio bij golfsport;
  • NGF-competitie 1ste klasse en hoofdklasse.
  • diverse wedstrijden.
Bekijk de agenda

Laddercompetitie 2021 Naar Topgolf

In de laddercompetitie kun je een speler uitdagen die 1 trede boven je op de ladder staat.
Zie voor alle informatie het reglement op de site van Golfclub de Haenen onder: golfen op je eigen niveau/naar Topgolf.

Er zijn verschillende vormen voor een wedstrijd te spelen:

• 9 holes match-play;
  • 18 holes match-play;
  • 6 holes par 3 baan match-play;
  • meerdere keren mogelijkheid 3, dus 12 holes par3 of 18 holes par3.

Voor deze competitie kun je je inschrijven door een mail te sturen naar de laddercompetitieleider Harrie Derksen

Voor de startwedstrijd meld je je aan via E-golf4U. Je speelt 18 holes matchplay tegen een tegenstander net boven of onder je op de ladder.

Wie zich inschrijft komt onderaan de ladder te staan. De competitie is gestart op 13 maart 2022. De inschrijving stopt op 5 maart 2022. Vanaf dan zal de ladder op deze plaats te vinden zijn en kun je dus tegenstanders uitnodigen. Er wordt doorgespeeld tot half oktober 2022. Op 6 november 2022 wordt de finale wedstrijd gespeeld.

Meer informatie:

Inschrijven Laddercompetitie Naar Topgolf

NGF-competitie Topgolf

De afdeling 'Naar Topgolf' selecteert 13 dames en 13 heren voor de 1ste klasse en de hoofdklasse. De competitiecommissie stelt de andere competitieteams samen. Selectie hangt van een aantal zaken af. Meer informatie hierover is te vinden in de informatieflyer. De golfclub biedt een trainingsprogramma aan voor competitiespelers. Kosten en vergoedingen: zie protocol.

Meer informatie over de competitie bij de Haenen kun je vinden op de speciale pagina: NGF-competitie.

Naar pagina NGF-competitie

Selectiepuntensysteem

Om in de selectie te komen voor de competitie maakt golfclub de Haenen gebruik van het selectiepuntensysteem. Door het meedoen aan activiteiten, wedstrijden etc bouwt de golfer punten op. Deze punten wegen mee voor de uiteindelijke selectie.

1. Selectie Punten Systeem - Wat houdt dat in?
  2. Eindstand Dames Selectie Punten Systeem 2021
  3. Eindstand Heren Selectie Punten Systeem 2021

Contactpersoon

Heb je vragen of wil je meer informatie over de competitie? Stuur dan een mail naar Harrie Derksen, competitieleider, door op onderstaande button te klikken.

Mail naar Harrie Derksen

De afdeling

• streeft ernaar om de spelers zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen als golfspeler;
  • stelt een programma samen dat mogelijkheden biedt om technisch en mentaal beter te worden;
  • wil hiermee het plezier in het golfspel te verhogen.

Daarnaast stelt de afdeling naar Topgolf zich ten doel om golf als wedstrijdsport te promoten en op een zo hoog mogelijk niveau aan de verschillende NGF-competities deel te nemen.